Referat  - Generalforsamling West Vendsyssel Buelaug d. 31/1-2016

 

Året der gik

Siden opstart forrige januar med kun 12 medlemmer, er der kommet to nye baner til samt yderligere 65 medlemmer. Pga. populariteten er tingene kommet hurtigt og efter akut behov, der kom mange nye medlemmer til meget hurtigt, dette medbragte en smule vanskeligheder i klubben, da tingene skulle komme på plads hurtigere og som behovet opstod. Dog blev der taget hånd om problemerne og det hele kom op at køre trods vanskeligheder. Alt er nu ved at være på plads og der er styr på det meste.

Det har været en kæmpe succes i løbet at dette første år og vi er nu den 2 største klub i Jylland – hvilket vi kan være meget stolte af.

 

Banen i Moseby

Der mangler nu kun tag på det halvtag vi fik sponsoreret af Jem og Fix, så nu er banen så småt ved at være færdig. Banen er et sted hvor der er plads til alle. Der er gode faciliteter, hvor man kan samles trods dårligt vejr og stadig udøve sin sport.

 

Banen på Børglum

Der er nu kommet 11 dyr der er klar til at blive sat op til foråret, så der er snart en super god 3D bane klar. Der kommer muligvis flere dyr til rådighed, da der er snak om mulige sponsorater af disse.
Der vil muligvis ske nogle finjusteringer af banen, da der er mange ideer i spil hos bestyrelsen og hvis der kommer forslag fra medlemmerne.

 

Vision 2016 og fremefter

Klubben er bygget op af et koncept der siger: Der skal være plads til alle, det skal ikke være for dyrt (altså alle skal kunne være med) og at det skal være sjovt, dette er princippet i klubben og det skal vi værne om.

Men hvad skal der ellers ske af nyt, ja det er så her hvor jer medlemmer meget gerne må komme med ideer og forbedringer, dette skal bruges til at gøre klubben bedre. (Ideer indsamlet til bestyrelsen herefter)

Struktureret træning er f.eks. noget der er på tale hos bestyrelsen, så der kommer målrettet træning til dem der ønsker dette.

Desuden er der snart brochurer klar til at dele ud til mulige sponsorer.

Netop for at der kan være plads til alle i klubben var der fastsættelse af kontingent på dagsordenen til generalforsamlingen. Her var der 100 % enighed om at kontingentet ikke skal hæves i pris. Det skal nemlig ikke være således at man føler at det er så dyrt man er presset til at komme hver gang.

Forudsætningen for klubben var nemlig også at det aldrig skulle være for dyrt at være medlem.

Derfor fortsætter kontingentet således:

Almindeligt medlem 200 kr. årligt
Almindeligt medlem u. 12 år 100 kr. årligt
Familie kontingent 500 kr. årligt

 

Regnskab for året der gik

Indtægter er i alt kommet op på 63.153, 65 kr. – dette beløb er inklusiv det gavekort der blev sponsoreret af Jem og Fix til halvtaget på banen i Moseby samt fra logen Veritas og Spar Nord.

Udgifterne for året er på 58.901,13 kr. – dette er indkøb af sodavand mm. til klubben og renovering af banen i Moseby samt køb af udstyr.

Resultatet på det første år ender med et overskud på 4.252,52 kr.

 

Valg af bestyrelse

Inden der blev præsenteret hvem der stillede op til bestyrelsen, blev klubben enige om at hvis der efterfølgende skulle stemmes, skulle det foregå ved håndsoprækning.

Bestyrelsen består nu af: Preben Sørensen, Søren Ringgaard, Benedicte F Rottbøll og Helge Boje.
Dette års kasser Lars Sørensen forsætter på posten indtil næste år, hvor der kan genvælges ny kasser hvis nødvendigt.  Revisor Kurt Bøjer blev genvalgt ved generalforsamlingen og fortsætter på posten.

Bestyrelse var efterfølgende ude i de private gemakker for at konstituerer sig selv.
Derved er stillingerne nu således i bestyrelsen:

Formand: Preben Sørensen
Næst formand: Søren Ringgaard
Kasser: Lars Sørensen
Sekretær: Helge Boje
Menig Medlem: Benedicte F Rottbøll
Revisor: Kurt Bøjer

Suppleanterne er Flemming Svendsen og Søren Pedersen
Suppleant for Kurt Bøjer er Tom Madsen

 

Bueskydning Danmark

Bueskydning Danmark er en organisation vi skal være medlem af hvis vi vil mere end det vi laver nu og for at deltage i de fleste konkurrencer.
Ved at være medlem af Bueskydning Danmark kan klubben få uddannet nogle instruktører og få folk på kurser der kan hjælpe med træning.

Derudover kommer der arbejdsskade forsikring til de frivillige, en ansvarsforsikring, idræts rejseforsikring mm.

For at være medlem af Bueskydning Danmark skal der betales et separat kontingent til dem 2 gange årligt

Kontingentet for Bueskydning Danmark ser således ud:

340 kr. årligt for ungdom – født 1997 og derefter
475 kr. for voksne – født 1996 og tidligere

Derudover er abonnement på Bladet BUESKYDNING obligatorisk for alle aktive voksne medlemmer – prisen på bladet er 75 kr. årligt

Dog er det ikke noget krav at være medlem af Bueskydning Danmark for at være en del af klubben, det er frivilligt. Men hvis man gerne vil deltage i de fleste konkurrencer er det et krav.

Vi er sådan set optaget som klub hos dem, vi mangler bare bekræftelse. 

Vores egen Nikolaj Ringgaard var til optagelsesprøve til landsholdet (som medlem af West Vendsyssel Buelaug), selvom det blev et nej tak fra landsholdet, blev han optaget på talentholdet og vil nu blive trænet af landholdets trænere.

For medlemskab af Bueskydning Danmark skal man kontakte Søren Ringgaard.

 

 

 

 

 

Klub tøj

Der blev præsenteret 4 farver til valg af klubtøj – limegrøn, orange, rød og grå. Den røde farve er der allerede flere klubber der bærer under konkurrencer, den orange farve kunne vi ikke få i jakke kun T-shirt og den grå blev klubben enige om var for kedelig. Derfor var alle enige om valget af den limegrønne farve, dette vil også får os som klub til at skille sig ud til konkurrencer.

Ca. priser for tøjet:

Jakke – 500 kr. i vejledende ud pris
T-shirt – 160 kr. i vejledende ud pris
Bukser – 320 kr. i vejledende ud pris

Disse priser vil vi derefter få 20 % rabat på. Priserne på tøjet vil også blive billigere når der bliver trykt sponsorer på og der vil derfor komme en pris derefter. Tøjer bliver købt igennem Sportsmaster i Brovst

Det er selvfølgeligt frivilligt om man vil købe tøjet, dog ser bestyrelsen gerne at man har en trøje på til konkurrencer.

Forslag til udvikling af tøj:  hættetrøjer og kasketter

 

Årets ungdomsskytte og årets ildsjæl

 

Året ungdomsskytte er Nikolaj Ringgaard - fordi han gør en stor indsats for at skyde til konkurrencer og gør alt for at blive bedre, er en af de bedste i Danmark og fordi han gerne hjælper andre unge i klubben

Årets ildsjæl er Helge Boje - fordi han gør en kæmpe stor indsats i klubben og er der praktisk talt altid, han har også lagt rigtig mange timer i klubben.